Restaurant De Schoppe
Meenkmolenweg 23
7109 AH Winterswijk

0543 565325

Menukaart

Smaakvol dineren in De Schoppe

Wegens de door de overheid getroffen maatregelen in verband met het coronavirus is Restaurant De Schoppe momenteel alleen geopend voor afhalen. Bekijk hier de aangepaste menukaart.
Maandag tot en met vrijdag geopend van 17.00-20.00 uur en zaterdag & zondag van 12.00-20.00 uur.

Schuif aan in Restaurant De Schoppe en geniet van een middag of avond vol gezelligheid en heerlijk eten samen met uw vrienden of familie. Laat u verwennen en ontdek de smaakvolle gerechten. Onze menukaart biedt voor ieder wat wils, variërend van een heerlijk stuk vlees of vis tot een pannenkoek. Geheel op eigen wijze laten wij u proeven wat de Achterhoek u te bieden heeft. Maak kennis met Restaurant De Schoppe!

Bent u benieuwd naar onze menukaart? U kunt de gerechten op de menukaart hieronder of via het keuzemenu hiernaast vinden.


Heeft u een dieet of allergie? Laat het ons weten, wij passen het menu daar graag voor u op aan.

Smullen van een oerhollandse pannenkoek

Heerlijke versgebakken pannenkoeken, gemaakt van de beste ingrediënten. Zo komt het belangrijkste bestanddeel van de pannenkoek; het meel, uit de nabije omgeving van De Schoppe. Het pannenkoekmeel wordt gemalen bij de Meenkmolen gelegen aan het begin van de Meenkmolenweg. Verser kan niet!

Reserveren