Restaurant De Schoppe
Meenkmolenweg 23
7109 AH Winterswijk

0543 565325

Comfortabel overnachten

Restaurant De Schoppe ligt aan de rand van Vakantiepark De Twee Bruggen. Ideaal om uw bezoek aan Restaurant De Schoppe te combineren met een overnachting, waarbij u zich niet druk hoeft te maken over de rit naar huis, maar comfortabel kunt blijven overnachten. U kunt iedere dag van de week aankomen en vertrekken, daarnaast zijn de accommodaties ook voor één overnachting te huur. Of u nu met zijn tweeën wilt overnachten of met een grotere groep, Vakantiepark De Twee Bruggen heeft voor ieder gezelschap een geschikte accommodatie te huur. Kies bijvoorbeeld voor een chalet met sauna of een compleet ingerichte lodgetent met schitterend uitzicht over het Achterhoekse coulissenlandschap.

Bent u met een groter gezelschap? Kies dan voor Groepsaccommodatie De Slinge. De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 42 personen en biedt families en zakelijke groepen een riante plek om tot rust te komen en te genieten.

Kijk voor meer informatie, de actuele beschikbaarheid en bijbehorende tarieven op www.detweebruggen.nl of neem telefonisch contact op via: 0543-565366.