Restaurant De Schoppe
Meenkmolenweg 23
7109 AH Winterswijk

0543 565325

Winteractiviteit

Wintertochten

Op zoek naar een activiteit in de weekenden passend binnen de huidige maatregelen?

Op zaterdag en zondag zijn er aan de buitenbar van restaurant De Schoppe tussen 12.00-17.00 uur gratis beschreven wandeltochten van 5, 7.5, 10, 12.5, 15 en 17.5 kilometer af te halen. Ons restaurant is start- en eindpunt van al deze wintertochten.
Hierbij voorzien wij u graag van een warme chocolademelk met slagroom en Achterhoekse knieperkes. Als beloning kunt u zichzelf na afloop trakteren op een portie huisgemaakte snert, boerenkool of hutspot!

Eveneens hebben wij een unieke en afwisselende autotocht van 60 kilometer voor u uitgewerkt waarbij u onderweg op diverse locaties de auto zal kunnen parkeren voor een prachtige wandeling. U kunt iedere zaterdag en zondag tussen 12.00-17.00 uur starten bij ons Restaurant de Schoppe waar u een box met zoete lekkernijen meekrijgt. Geniet onderweg van het prachtige landschap bij Het Aaltense Goor, de Koolmansdijk in Lievelde en het Korenburgerveen in Winterswijk. Tussendoor kunt u hapjes to go afhalen bij twee horecalocaties: het Witte Paard in Zieuwent en Beneman in Vragender.  Bij terugkomst staat u bij Restaurant De Schoppe nog wat lekkers te wachten!
De kosten bedragen €12,- per persoon. Een reservering ontvangen wij graag uiterlijk om 17.00 uur op de dag voorafgaande aan de middag dat u erop uit wilt, dit kan via onderstaand formulier.
 

Autotocht