Restaurant De Schoppe
Meenkmolenweg 23
7109 AH Winterswijk

0543 565325

Vacatures

Voor Restaurant De Schoppe hebben we verschillende openstaande vacatures:

Medewerking bediening (20-38 uur)
Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar medewerkers in de bediening. De werkzaamheden zullen bestaan uit het bedienen van onze gasten in het restaurant en daarnaast vinden er bij ons ook met regelmaat feesten en partijen plaats. Onze nieuwe collega is minimaal 21 jaar, uiteraard gastvrij, sociaal, heeft verantwoordelijksheidsgevoel en is een doorzetter. Daarnaast zoeken wij een zelfstandige medewerker die ook in teamverband kan werken. Relevante werkervaring en/of gerelateerde opleiding is een vereiste.

Keukenmedewerker Restaurant De Schoppe en Foodcorner (8-28 uur)
Voor Restaurant De Schoppe en onze keuken in de Foodcorner zijn wij per direct op zoek naar een vlotte aanpakker. Hiervoor geldt dat er veelal in late diensten wordt gewerkt in de periode april-oktober. Zelfstandig, snel en secuur kunnen werken zijn eigenschappen die jou moeten typeren. Ben jij diegene die de handen uit de mouwen gaat steken binnen ons enthousiaste horecateam? Aantoonbare werkervaring is overigens een pre maar aan een gezonde werkinstelling hechten wij minstens zoveel waarde.
 

Oproepkrachten
Voor verschillende afdelingen op ons vakantiepark zijn wij op zoek naar oproepkrachten voor met name de weekenden en vakantieperiodes. Ruime beschikbaarheid in deze periodes en tijdens de feestdagen is een voorwaarde.

Keuken/foodcorner
Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar collega's die plezier beleven aan het bereiden van verschillende soorten gerechten. Dit kan gaan om een broodje voor de lunch of het bakken van pannenkoeken, pizza's en/of snacks. 

Bediening
Voor ons team bediening zijn wij tevens op zoek naar versterking. Een gastvrije instelling is een voorwaarde. Ervaring en/of gerelateerde opleiding is een pre. De werkzaamheden zullen bestaan uit het bedienen van onze gasten zodat zij volop genieten van een kop koffie op het terras of een heerlijk diner in ons restaurant.

Heb jij zin om deel uit te maken van een leuk en enerverend team en herken jij jezelf in een van deze functies? Solliciteer dan op één van bovenstaande vacatures.
Sollicitaties met CV en motivatiebrief kunnen via onderstaand formulier worden verstuurd aan Dienke Doornink.

Solliciteren?